СПЪТНИК 96 е основана през 1996 година и е бързо развиваща се транспортна компания в страната и Европа.
Компанията притежава над 80 товарни автомобила – стандартни бордови камиони и малки камиони за групажни пратки от марките Mercedes, VOLVO, DAF.

Също така разполага със собствена гаражна площ. Това спомага нашите автомобили винаги да са в отлично състояние. За тяхната поддръжка фирмата разполага с модерно оборудван сервиз и голям екип от професионалисти.

Всички автомобили са новозакупени и отговарят на последните екологични и технологични изисквания – двигатели EUR 5, както и на най-новите Европейски стандарти за международен транспорт – ЧМР застраховка /задължителна международна отговорност на превозвача/ с разширено покритие за предвидена кражба на транспортираните стоки.

Фирмата притежава и 72 броя ремаркета Schmitz и 14 броя ремаркета KÖGEL оборудвани според последните постижения на автомобилостроенето.
СПЪТНИК 96 притежава собствена гаражна площ от 30 000 м2, която е разположена на територията на гр. Враца и върху която са изградени: автомивка, охраняем паркинг, сервиз, склад за групажни стоки и бензиностанция.

Извънгаранционните поддръжки и ремонти се извършват в нашия автомобилен сервиз. Ремонтните халета са построени върху площ от 1000 м2 и са оборудвани със специализирана техника.

Компанията поддържа технически екип и мобилен сервиз, осигуряващи двадесет и четири часова поддръжка на територията на страната и съседните държави.

„Спътник 96“ ЕООД
гр. Враца, 3000, ул. „Аспарух 24“

Връзка с нас

Пишете ни и ние ще Ви отговорим възможно най-скоро.